Twoje centrum informacji o Zoo Tycoon 1 2!
Fajna chałupka, ogólnie taki klimatyczny wybieg.
A to mój, zrobiony dla tyranozaura. Z wszystkich stron miał takie wodospady, niestety mam tylko jedno zdjęcie (bo to z misji).
Miłośnik Zwierząt
omomo fajne ;dd a skąd masz te skały co są pod wodospadem i obok ? ; ppp ; ppp
To są skały do robienia jaskini (snowleo stones). Tu je masz: http://www.youtube.com/watch?v=1wwZkRC8Zxk.
Miłośnik Zwierząt
dzięęęki ;DD
To ja przedstawie wam kilka terrariów z mojego nowowybudowanego Reptile Parku, narazie nie wygląda jeszcze wspaniale, ale rozbudowuje go.
Wejście do zamkniętych terrariów:
Pierwsze terrarium dla Iguany:
Drugie dla Grzechotnika:
i ostatnie dla pytona regiusa (królewskiego):
Na koniec pokaże wam jeszcze wybieg zamknięty dla Tyranozaura, goście mogą oglądać go z kładki na górze i ścieżki pod kładką:
A tutaj widok z góry:
Jestem w trakcie tworzenia Centrum Badań nad zagrożonymi i wymarłymi gatunkami gdzie wśród gór i dolin staram się tworzyć wyjątkowo dziwne i rozbudowane wybiegi o walorach najbardziej edukacyjnych; wygląda to trochę jak taki wielki teren badań nad jakimiś ruinami w parku tropikalnym, Parku Jurajskiego; zoo całkowicie zamkniętego z wieloma korytarzami, oraz Safari Parku gdzie można obejrzeć całkiem pospolite gatunki jak i te wymarłę w klimacie westernu; wiele obiektów tematycznych, tereny przypominające wioski Indian itp.
Ostatnio edytowany przez Regiusowa (2013-05-20 16:11:54)
Miłośnik Zwierząt
Bardzo fajny wybieg. Czy mi się wydaje, ale Ty chyba nie pobierałaś zmiany terenu na bardziej realistyczna? oo :