Twoje centrum informacji o Zoo Tycoon 1 2!
Szysz: Zaskroniec?
baronyx99 napisał:
protel i jesli nie lygrys,to tygrys Szysz-zmija gabonska [Szysz~tak,ale nie przypomina mi sie,zeby mokasyn blotny ,byl na google grzechotnikiem,zyl na pustyni,i mial taki wzor z lusek!
HAHAHAHAH! Ale ¿e¶ pojecha³...Grzechotniki nie wystepuj± tylko na pustyniach..We¼,czy ty siê wogóle uczysz przyrody/biologii (to to samo prawie ale ok) ?
wiem,ale Szysz wymy¶li³ ¿e takowe zdjêcie to mokasyn b³otny,a tam by³a pustynia.....
http://search.babylon.com/?s=img&babsrc … straszliwy
górny rz±d,5-te zdjêcie od lewej.
Mokasyn wygl±da tak :
Ostatnio edytowany przez baronyx99 (2011-12-10 08:54:01)
W³a¶nie da³e¶ zdjêcie mokasyna, który wygl±da prawie identycznie co grzechotnik, prawie taki same ³uski, tylko grzechotki nie widaæ, nadal twierdzisz, ¿e to grzechotnik...?
Omenoor, musisz mieæ jaki¶ ¶wietny program z przyrody/biologii w swojej szkole, bo u mnie przy wê¿ach by³ krótki opis tylko tych kilku polskich, nic po za tym
grzechotnik ma szersz± g³owê,pozatym mo¿e niby jakim cudem wszystkie grzechotniki na google nie maj± tak wyra¼nych pasków na g³owie,ni¿ mokasyny?mokasyny maj± te¿ bledsze znaki na skórze.....
zobaczy³e¶,¿e na Google Grafika ten ,,mokasyn'' zosta³ nazwany grzechotnikiem?
Do¶æ ju¿ tego, mokasyn, grzechotnik czy co tam jeszcze chcecie, w±¿ jak ka¿dy inny!
Wróæmy do tematu:
[url][/url]
ta kreatura to zdradnica ¶mierciono¶na?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ja ju¿ nie wiem co ty wstawiasz,walê na ¶lepo,szczególnie po twoim grzechotniku,móg³bym nawet powiedzieæ ,¿e to ¿mija rogata....
U mad?
Nie xD
Nastêpny hint - to ¿araraka.
Ostatnio edytowany przez Szysz (2011-12-14 08:56:07)