Twoje centrum informacji o Zoo Tycoon 1 2!
Szysz: Zaskroniec?
baronyx99 napisał:
protel i jesli nie lygrys,to tygrys Szysz-zmija gabonska [Szysz~tak,ale nie przypomina mi sie,zeby mokasyn blotny ,byl na google grzechotnikiem,zyl na pustyni,i mial taki wzor z lusek!
HAHAHAHAH! Ale żeś pojechał...Grzechotniki nie wystepują tylko na pustyniach..Weź,czy ty się wogóle uczysz przyrody/biologii (to to samo prawie ale ok) ?
wiem,ale Szysz wymyślił że takowe zdjęcie to mokasyn błotny,a tam była pustynia.....
http://search.babylon.com/?s=img&babsrc … straszliwy
górny rząd,5-te zdjęcie od lewej.
Mokasyn wygląda tak :
Ostatnio edytowany przez baronyx99 (2011-12-10 08:54:01)
Właśnie dałeś zdjęcie mokasyna, który wygląda prawie identycznie co grzechotnik, prawie taki same łuski, tylko grzechotki nie widać, nadal twierdzisz, że to grzechotnik...?
Omenoor, musisz mieć jakiś świetny program z przyrody/biologii w swojej szkole, bo u mnie przy wężach był krótki opis tylko tych kilku polskich, nic po za tym
grzechotnik ma szerszą głowę,pozatym może niby jakim cudem wszystkie grzechotniki na google nie mają tak wyraźnych pasków na głowie,niż mokasyny?mokasyny mają też bledsze znaki na skórze.....
zobaczyłeś,że na Google Grafika ten ,,mokasyn'' został nazwany grzechotnikiem?
Dość już tego, mokasyn, grzechotnik czy co tam jeszcze chcecie, wąż jak każdy inny!
Wróćmy do tematu:
[url][/url]
ta kreatura to zdradnica śmiercionośna?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ja już nie wiem co ty wstawiasz,walę na ślepo,szczególnie po twoim grzechotniku,mógłbym nawet powiedzieć ,że to żmija rogata....
U mad?
Nie xD
Następny hint - to żararaka.
Ostatnio edytowany przez Szysz (2011-12-14 08:56:07)