Twoje centrum informacji o Zoo Tycoon 1 2!
A więc jest to gra na FB- Happy Pets- jeśli ktoś ma Fejsa to polecam Trzeba tam hodować zwierzęta w swoim domu (który można dekorować itp., później wraz ze wzrostem lvl-u dostaje się więcej pokoi i podwórka). Z początku dostaje sie dwa zwierzaki, które się wybierze- dwa psy lub dwa koty (samca i samice). Można je rozmnażać, chociaż na początku pewnie nic interesującego nie wyjdzie- później kiedy dokupi się więcej zwierząt mogą z rozmnażania wychodzić fajne kolorki
Ja połączyłam psa szarego i brązowego to wyszedł mi fioletowy
Trzeba te zwierzęta karmić sprzątać im kuwetę itp. Oczywiście oprócz psów i kotów są też inne zwierzęta jak wilki, lwy, dziobaki, słonie, papugi itp. Większość z nich jest za kredyty Facebooka które kupuje sie za prawdziwą kasę ale jak się znajdzie fajnych ludzi grających w HP to często oddają takie zwierzaki do schroniska skąd można je adoptować za free
Można zbudować sobie budynki jak stajnia, jaskinia czy gniazdo gryfa i wtedy zyskuje sie dostep do zwierząt jak konie, dinozaury i gryfy... Dobra, bo już się tu za bardzo rozpisałam XD Kilka fotek z mojej hodowli: