Twoje centrum informacji o Zoo Tycoon 1 2!
A wiêc jest to gra na FB- Happy Pets- je¶li kto¶ ma Fejsa to polecam Trzeba tam hodowaæ zwierzêta w swoim domu (który mo¿na dekorowaæ itp., pó¼niej wraz ze wzrostem lvl-u dostaje siê wiêcej pokoi i podwórka). Z pocz±tku dostaje sie dwa zwierzaki, które siê wybierze- dwa psy lub dwa koty (samca i samice). Mo¿na je rozmna¿aæ, chocia¿ na pocz±tku pewnie nic interesuj±cego nie wyjdzie- pó¼niej kiedy dokupi siê wiêcej zwierz±t mog± z rozmna¿ania wychodziæ fajne kolorki Ja po³±czy³am psa szarego i br±zowego to wyszed³ mi fioletowy Trzeba te zwierzêta karmiæ sprz±taæ im kuwetê itp. Oczywi¶cie oprócz psów i kotów s± te¿ inne zwierzêta jak wilki, lwy, dziobaki, s³onie, papugi itp. Wiêkszo¶æ z nich jest za kredyty Facebooka które kupuje sie za prawdziw± kasê ale jak siê znajdzie fajnych ludzi graj±cych w HP to czêsto oddaj± takie zwierzaki do schroniska sk±d mo¿na je adoptowaæ za free Mo¿na zbudowaæ sobie budynki jak stajnia, jaskinia czy gniazdo gryfa i wtedy zyskuje sie dostep do zwierz±t jak konie, dinozaury i gryfy... Dobra, bo ju¿ siê tu za bardzo rozpisa³am XD Kilka fotek z mojej hodowli: